Uzman Tavsiyesi
Ev Sahipleri Profesyoneller

Vitoconnect İle İnternet Çağını Yakala

Yeni nesil entegre WiFi bağlantıya sahip bir  Vitodens  serisi  ısıtma sistemine  sahip olmayabilirsin. Kombini satın aldığında bu teknoloji belki de yoktu. Peki bu durumda ısıtma sistemini internete bağlayıp ViCare uygulamasının akıllı özelliklerinden yararlanmak senin de hakkın değil mi? Evde değilken ısıtma sistemini başlatmak, durdurmak, çalışmıyor olduğundan emin olmak, ya da bir saat sonra gireceğin yatağını eve gelmeden ısıtmak senin de hakkın değil mi? Vitoconnect ile tüm bunları ViCare uygulaması üzerinden çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsin!

Nedir bu Vitoconnect? Nasıl bağlayabilirim?


Vitoconnect tıpkı küçük bir modem gibi bir elektronik cihaz. Tek bir veri kablosu ile ısıtma sistemine bağlanıyor, gücünü 12Vdc adaptöründen alıyor ve ısıtma sisteminizi WiFi aracılığı ile internetin sonsuz dünyasına bağlıyor.
Gelin bunu nasıl yaptığına daha yakından bakalım. Çünkü gördüğünde ne kadar da kolay olduğuna inanamayacaksın.

Yandaki görselde görmüş olduğun bağlantıları birkaç dakikada tamamladıktan sonra akıllı telefon veya tabletinden App Store veya Google Play Store üzerinden ViCare uygulamasını indirmen gerekiyor.

Sonrasında Vitoconnect üzerindeki kare kodu ViCare uygulamasından okutarak eşleştirme işlemini tamamlaman yeterli olacak.

Ve artık ViCare uygulaması ile ısıtma sistemini internet üzerinden, evden kilometrelerce uzakta olsan dahi kontrol edebileceksin! Haftalık zaman programlama, manuel ısıtma ayarları, kullanım suyu sıcaklığı ayarı yapabileceklerinden sadece birkaçı.

Vitoconnect Tip OPTO2 İletişim Altyapısı

Vitoconnect Tip OT2 İletişim Altyapısı

Yararlı bağlantılar
Yararlı bağlantılar