Uzman Tavsiyesi
Ev Sahipleri Profesyoneller

Kablosuz Oda Termostatı Kampanyası Viessmann 2024 Termostat Kampanyası sayesinde kombinin derecesini haftalık olarak programlayabileceğiniz gibi, soğuk kış günlerinde kombinin derecesini değiştirmek için kombinin yanına gitmenize gerek kalmadan bulunduğunuz odadan değiştirebileceksiniz. Kampanyaya başvurup Viessmann kombi alarak bu konfora ücretsiz sahip olabilirsiniz.

Kablosuz oda termostatı kampanyamız tüm Türkiye’de geçerli olup yalnızca Vitodens Trend ve Vitodens Connect modellerini satın almış olan kullanıcılarımız için geçerli olacaktır. Kampanya koşulları ve detaylarını aşağıda görebilirsiniz.

  

(*) Kampanya Koşulları

  •   Kampanya  1 Şubat 2024 - 30 Nisan 2024  tarihleri arasında geçerli olacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için kombi almadan önce bu sayfada bulunan formun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması ve formda bilgileri yer alan kişinin kampanya süresi içinde kendisi ile iletişime geçen Viessmann yetkili bayisinden Viessmann kombi satın alması ve faturanın aynı isme kesilmesi gerekmektedir.
  • Kampanya sadece  Vitodens Trend ve Vitodens Connect  modelleri için geçerlidir.  
  • Kampanya sadece anlaşmalı bayilerimizde geçerlidir.
  • Kablosuz Oda Termostat kampanyası tüm Türkiye'de geçerlidir.
  • Kampanyadan bir tüketici sadece bir kez ve bir ürün için yararlanabilir.
  • Kampanya başvurusu yapıldıktan sonra  30 gün içinde  kombi alımının tamamlanması gerekmektedir.  Kampanyadan alınan kombinin fatura tarihinden itibaren  6  ay içinde  devreye alınması gerekmektedir.
  • Hafta sonu ve resmi tatil günlerinde yapılan başvurular takip eden haftanın ilk iş günü işleme alınacaktır.
  • Kampanyada hediye edilecek kablosuz oda termostatı, yetkili servis tarafından kombi devreye alma sırasında verilecektir.
  • Kablosuz oda termostatının verilebilmesi için devreye alma işleminin kombiyi satın aldığınız anlaşmalı bayimiz tarafında yapılması ve işlem sırasında kampanya başvurusunda sizin cep telefonunuza gelen kısa kodun ilgili alana yazılması gerekmektedir.
  • Kampanyada hediye edilecek kablosuz oda termostatı programlanabilir özelliğe sahiptir.
  • Kurulacak kablosuz oda termostatı ile kombi arasındaki mesafe 25 metreden fazla olmamalıdır.
  • Viessmann bu kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.
  • Viessmann, stoklar doğrultusunda kombilerle birlikte hediye edilecek kablosuz oda termostatında model değişikliği yapma hakkını saklı tutar.
  • Viessmann kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

  

  

Kablosuz Oda Termostatı Kampanyasına Dahil Olan Kombi Modellerimiz

Kampanya koşullarında da bahsettiğimiz üzere, Kablosuz Oda Termostatı Kampanyasından faydalanabilmeniz için Vitodens Trend ve Vitodens Connect kombi modellerinden birini satın almış olmanız gerekiyor. Bu özel promosyon sayesinde, evinizi akıllı ve verimli bir şekilde ısıtmanız için ideal bir fırsat sunuyoruz. Bu iki seçkin modelimiz modern teknoloji ile donatılmış olup kullanım kolaylığı sunarak enerji tasarrufu yapmanıza yardımcı olur. İnovatif özelliklerle güçlendirilmiş bu kombiler, her evin ihtiyacına uygun çözümler sunar.

Vitodens Trend

Vitodens Trend modeli, kompakt boyutları ve üstün performansı ile dikkat çeker. Bu yüksek verimli yoğuşmalı kombi, 19 ve 25 kW nominal ısıtma gücü seçenekleri sunar. Özellikleri arasında dayanıklı Inox-Radial ısı eşanjörü, yüksek kullanım suyu konforu için bekleme fonksiyonu, temiz yanma için MatriX-Plus brülör ve Lambda Pro Plus yanma kontrolörü bulunur.

Kolay kullanım için LED ekranlı ve dokunmatik düğmeli kontrol ünitesi, düşük çalışma gürültüsü ve kompakt boyutları ile yaşam alanları için idealdir. Düşük montaj yüksekliği, eski kazanların kolay değiştirilmesini sağlar.

Vitodens Connect

Vitodens Connect modeli, yüksek ısıtma ve kullanım suyu konforu sunan duvar tipi bir gaz yoğuşmalı kombidir. 3,2 ila 32 kW arasında değişen nominal ısıtma gücüne sahip bu model, %98'e varan yüksek mevsimsel verimlilik sunar. Özellikler arasında dayanıklı Inox-Radial ısı eşanjörü, MatriX-Plus brülör, Lambda Pro Plus yanma kontrolörü, entegre Wi-Fi arayüzü ve enerji verimliliği sınıfı A yer alır. Vitodens Connect, modernizasyon projeleri için idealdir ve ViCare uygulaması ile kolay kontrol sağlar.