Uzman Tavsiyesi
Ev Sahipleri Profesyoneller

Viessmann Vitoplanar Ürünlerini Keşfedin

Vitoplanar EI2 ve EI6 serilerine baktığımızda Viessmann’ın şık, konforlu, enerjiyi verimli kullanan elektrikli yüzey ısıtıcılarını görüyoruz. Sadece 3,5 cm’lik kalınlığı ile  Vitoplanar EI2 ve EI6 ürünleri, duvarınızda neredeyse hiç çıkıntı yapmadan, ortamınıza ayak uydurmakla kalmayıp, tıpkı bir dekorasyon objesi gibi ortam ambiyansına da ayrı bir değer katacak.

Vitoplanar EI2, “Aynanın eşsiz şıklığı”

Evlerimizde bazı ortamlar yalnızca kullandığımız zamanlarda ısıtılması yeterli olan yerlerdir. Örneğin banyonun, kullanıcı içerideyken sıcak olması yeterlidir. Bir banyo radyatörünü de sürekli vanasından açıp kapamanın kullanıcı açısından hem zor hem de rahatlıkla unutulabilir oluşu da bizleri daha uygun ve kullanıcı dostu çözümler üretmeye itmiştir. Viessmann bu noktada Vitoplanar EI2 ayna yüzeyli elektrikli ısıtıcı ile sizlere alışıldığın dışında bir çözüm sunmaktadır.

Ayna yüzeyin mimarideki rolü tartışılamaz. Küçük alanlar ferah, düşük tavanları yüksek hissettirir. Ayna, tıpkı bir pencere gibi, dört duvar hissini bir anda yok eden bir mimari unsurdur. Tüm bu estetik katkılarının yanında bir de yüzey ısıtıcı görevini üstlendiğinde evlerimize apayrı bir hava katacağı çok açıktır.

Infrared teknolojisi ile homojen şekilde ortamı ısıtan yüzey ısıtıcıları, ılık yüzeyinde buhar ya da damla tutmadığından banyolarımızda çok şık çözümler olarak ortaya çıkmaktadırlar.

Vitoplanar EI2 ayna yüzeyli elektrikli ısıtıcılar 63x90 cm ve 63x130 cm seçenekleri ile birçok uygulama senaryonuz için uygun çözüm sunmaktadır.

Vitoplanar EI6, “Minimalizmin ısıtıcı hali”

Duvarımızda inci beyazı bir Viessmann ürünü ile ortamımızı hızlıca homojen şekilde ısıtabilme fikri yaşamımızın birçok alanında uygulama ortamı bulabilecek bir fikir!  İster şehirde yer alan ve merkezi/bireysel ısıtma sistemi ile ısındığımız evimizde hızlı ısınması gereken alanlara ilave ısıtma çözümü arıyor olalım, istersek de şehirden uzakta bir kış bahçesinin ısıtması için estetik bir çözüm arayışında olalım; Viessmann Vitoplanar EI6 tüm bu ihtiyaçlarımızı pratik bir şekilde karşılamaktadır.

2019 yılının sonlarında hayatımıza dahil olan Covid-19 salgınının etkisiyle yaşam alanlarımızda kayda değer değişiklikler oldu. Karavan, tiny-house, container-house gibi alışıldığın dışında yaşam alanı tercihleri elektrik ile ısıtma ihtiyacını da beraberinde getirdi. Vitoplanar EI6 serisi ile mobil evlerimizin ısıtmasını pratik bir şekilde sağlayabiliriz.

Vitoplanar EI6 elektrikli yüzey ısıtıcıları 60x60 cm, 60x120 cm ve 60x155 cm boyut seçenekleri ile farklı ihtiyaçlarınıza çözüm sağlamaktadır.

Oda termostatları ile daha pratik kullanım:

Vitoplanar ürün grubu ve aksesuarlarına genel bakış

⚫️Vitoplanar kablosuz oda termostatı

⚫️Vitoplanar radyo alıcısı Vitoplanar ile kablosuz oda termostatı haberleşmesi için kullanılır

⚫️Dokunmatik ekranlı Vitoplanar dahili on/off termostat (kablolu çözüm)

⚫️Sıva altı Vitoplanar radyo alıcısı Vitoplanar ile kablosuz oda termostatı haberleşmesi için kullanılır.

⚫️Vitoplanar priz tipi radyo alıcısı elektrik enerjisi bağlantısı priz üzerinden yapıldığında kullanılan radyo alıcısı

Yararlı bağlantılar
Yararlı bağlantılar