Uzman Tavsiyesi
Ev Sahipleri Profesyoneller

Vicare ile Maksimum Rahatlık ve Maksimum Tasarım

Son dönemlerde gittikçe artan doğal gaz faturaları hepimizin bütçesini olumsuz yönde etkilemektedir. Her ay fatura tarihi yaklaştıkça, gelecek olan faturalardan korkar hale geldik. Konforumdan da vazgeçmem, faturam da az gelsin diyorsanız işte Viessmann’dan size eşsiz bir fırsat çözümü sunuyoruz.

ViCare Uygulamasının Avantajları

Viessmann’ın yeni seri Vitodens gaz yakıtlı yoğuşmalı kombilerinde, üstün performans ve kalitenin yanı sıra kullanıcı dostu bir kullanım ile tasarruf edebilmeyi kolaylaştıran fonksiyonlar da getirilmiştir. Yeni Vitodens 100-W kombi cihazlarında, ilave bir ücret ödemeden cihazın içerisinde bulunan entegre WiFi özelliği sayesinde akıllı cep telefonlarınıza kuracağınız ViCare uygulaması ile kombiniz artık parmaklarınızın arasında…

ViCare uygulaması ile günlük ve haftalık zaman programlama yapabilir, evde olmadığınız zamanlarda kombinin daha düşük sıcaklıkta çalışmasını, evde olduğunuz zamanlarda ise daha yüksek sıcaklıklarda çalışmasını sağlayarak hem yüksek bir konfora sahip olabilir hem de uzaktan cihaza yapacağınız her türlü müdahale ile gereksiz çalışmasını engelleyerek, ödediğiniz faturaların düşmesini sağlayabilirsiniz. Yeni Vitodens 100-W kombi cihazınızı ViCare uygulaması ile sadece uzaktan sıcaklık ayarı yapmakla kalmazsınız. ViCare uygulaması, ısıyı istediğiniz şekilde yapılandırmanız için size çok çeşitli seçenekler sunar. Çok fazla enerji harcamazsınız ve bunun sonucu olarak da faturalarınızda tasarruf edebilirsiniz.

Tüketiminizi bilin. Akıllı kombi teknolojisi ile faturanızdan tasarruf edin!

Viessmann yeni Vitodens 100-W kombinizin ViCare ile mükemmel uyumu sayesinde, ViCare uygulaması tüketiminiz hakkında mükemmel bir genel bakışa sahiptir. Kombi cihazınızın devreye alma tarihine kadar, tüketiminize göz atabilirsiniz. Tüketiminizin nasıl geliştiğini görmek için net grafikleri inceleyebilirsiniz. ViCare uygulaması ile hava durumu bilgilerini alınarak, kullanıcının program ayarı yapmasına yardımcı olmaktadır.

ViCare ile Uzaktan Akıllı Kombi ve Isı Kontrolü

Dışarda mısınız? ViCare uygulaması* ile konumunuz algılanıp, cihazınız otomatik olarak enerji tasarrufu moduna geçecek. Siz evinize yaklaşırken sıcaklık artmaya başlayacak. Bu sayede ısıtma cihazınız ile sizin yerinize ViCare ilgilenecek. (* Premium versiyon)

ViCare Uygulaması ile Odalarınızın Sıcaklığını Sesiniz İle Ayarlayın!

Akıllı ViCare termostatik vanalar kullanarak bireysel oda kontrollerini de yapabilirsiniz. Odalarınızı ayrı ayrı olarak istediğiniz sıcaklığa ViCare uygulaması ile ayarlayın.

Ses kontrolüde(*) ViCare’in özelliklerinden,

“”Hey Alexa?”

"Alexa, oturma odasının şu anki sıcaklığı nedir?"

"Alexa, yatak odasındaki sıcaklığı 22 dereceye ayarla"

"Alexa, bir saat sıcak su ver" gibi sesli komutlar verebilirsiniz.

Sonuç: maksimum rahatlık ve daha fazla tasarruf.

Ve elbette verileriniz güvende!

Kombimde akıllı WiFi özelliği için ek ücret ödeyecek miyim?

Yeni Vitodens 100-W kombi cihazlarında herhangi bir ek ücret ödemeden ViCare uygulaması ile evinizin sıcaklığını kontrol edebilirsiniz.

Evimde değilken kombiyi açıp evi nasıl ısıtabilirim?

ViCare uygulaması Viessmann kombinizi akıllı olarak WiFi üzerinden kontrol etmenizi sağlar. Örneğin; mevcut konumuzunu algıyarak evinize yaklaştığınızda ev sıcaklığını arttırırken, evde kimse yokken ev sıcaklığını düşürerek faturanıza katkı sağlar.

ViCare uygulamasını nasıl kurabilirim?

Viessmann ViCare uygulamasını https://www.viessmann.com.tr/tr/connect-me.html sayfamızdaki linklerden iOS, Android cihazlarınız için yükleyebilirsiniz.

Yararlı bağlantılar
Yararlı bağlantılar