Uzman Tavsiyesi
Ev Sahipleri Profesyoneller

Kombiniz İle Tasarruf Sağlayın

Yaşam Alanınıza Uygun Isıtma Cihazı Seçerek Tasarruf Edin!

Büyük şehirlerde yaşam alanları her geçen yıl küçülüyor. Artan nüfus ile büyükşehirlerde her bir m2 çok daha önemli olmaya başladı. Günümüzde 50-60 m2 evler bile artık geniş ev kapsamına giriyor..

Artan nüfus ile birlikte daha küçük alanlarda daha fazla kişi yaşama zorunluluğu beraberinde geldi.

Yaşam alanlarımızın küçülmesi, bu talebi karşılayacak oranda ihtiyacımız olan en verimli ısıtma cihazlarına yönlenmemizi şart koşmaktadır. Seçilecek olan ısıtma cihazı da, ihtiyaç kadar büyüklükte olmalıdır, aksi takdirde ay sonu ödenecek faturalar el yakıcı nitelikte yüksek olacaktır.

Küçük Kapasiteli ve Geniş Modülasyon Aralıklı Isıtma Cihazları Tercih Edin

İhtiyacınızdan büyük kapasiteli kombilerin kullanımı, cihazın ihtiyaç duyduğunuz kapasiteden daha fazla çalışmasına neden olacaktır. Bu da gereksiz çalışma anlamına gelmektedir.

İhtiyacınız olan kapasiteli kombiler ile hem ısıtma talebini karşılayabilirsiniz hem de tasarruf sağlayabilirsiniz.

Kombilerde bulunan modülasyon aralığı özelliği ile ihtiyaç duyacağınız ısıtma kapasitesine kadar kısabilme fonksiyonu, tasarruf etmenize ilave bir katkı sağlayacaktır.

Yeni Vitodens 100-W Kombiler Tasarruf Etmenize Katkı Sağlar!

Yeni Vitodens 100-W kombilerinde 1:10 modülasyon aralığı bulunmaktadır. 1:10 modülasyon aralığı ile kastetmek istenilen ise 32 kW kapasiteye sahip Vitodens 100-W kombisi 32 kW’dan 3,2 kW’a kadar çalışabilme imkanı sunabilmektedir.

32 kW kapasiteye sahip bir cihazın 3,2 kW ‘a kadar kısılabilmesi (modülasyon yapabilme özelliği) küçülen yaşam alanlarında en verimli en optimal yanma gücünü oluşturacaktır. Bu sayede kombiniz gereksiz yüksek kapasitelerde çalışmayıp, tasarruf etmenize katkı sağlayacaktır.

Kombinizin 1:10 gibi yüksek oranda modülasyon yapabilmesi aynı zamanda daha sessiz bir çalışma ortamı sağlayacaktır. Kombiniz çok sessiz çalıştığı için daha konforlu alanların oluşması sağlanacaktır.

Yararlı bağlantılar
Yararlı bağlantılar