Uzman Tavsiyesi
Ev Sahipleri Profesyoneller

Kombiniz İle Daha Yakın İlişki Kurun

Yeni nesil Vitodens 100-W  kontrol panelleri yalnızca kurulumcunun devreye alması, servislerin birtakım ayarlar yapması için var olan karmaşık elektronik aksamlar değildir. Kontrol panelleri, cihazlarımızdan en yüksek seviyede fayda sağlamamız, en iyi performansı alabilmemiz ve enerji tasarrufu yaparak çevreyi korurken ekonomi yapmamızı sağlayan elektronik arayüzlerdir.

Değişen, gelişen ve dijitalleşen dünyada ısıtma sistemlerimizin yerinde sayması beklenemezdi. Isıtma sistemlerinin teknik özellikleri çağın gereksinimlerine göre hızla değişip gelişirken biz kullanıcılar ile iletişimi sağlayan kontrol panelleri de burada insan-makine arası iletişimi sağlama konusunda öne çıkmaktadır.

Gelin yeni nesil kontrol panellerimizin ne kadar kullanıcı dostu olduğuna hep birlikte göz atalım.

Bir kontrol panelinden beklenen kolay, etkin, güvenilir ve şık olmasıdır. Yeni nesil Vitodens 100-W kontrol paneli tüm bu beklentiyi karşılamaktadır.

Viessmann Kontrol Panellerini Kullanmak Çok Kolaydır

Yalnızca birkaç dokunuş ile, ilgili tüm özelliklere ulaşabilirsiniz. Isıtma devreleri, kullanım suyu arasında hızla geçiş yapabilir, cihazın internete bağlanmasını sağlayabilirsiniz. Menüde karşılaşacağınız tüm işaret ve kodların anlamları, hangi özelliğin nasıl aktive edileceği ve nasıl değiştirileceği kullanım kılavuzunda açık bir şekilde yer almaktadır.

Viessmann kontrol panelleri ile cihazlarınızın özelliklerini etkin şekilde kontrol edebilirsiniz

Ortam ısıtması için sıcaklık ayarı, kullanım suyu sıcaklığı belirlenmesi ve haftalık zaman programları yapılması gibi birçok özelliği yeni kontrol panelleri ile kontrol edebilirsiniz.

Viessmann Kontrol Panelleri Güvenilirdir

Üstün Alman teknolojisinin ve kullanıcılar ile organize edilmiş saha çalışması analizlerinin sonrasında, büyük bir dikkat ve titizlikle üretilen kontrol panellerimiz hem birçok test aşamasının ardından piyasaya sunulmakta hem de güncelliğini sürekli korumaktadır. Parmaklarınızın ucundaki kontrol panellerinin emrinize sunulmadan önce birçok testten geçtiğini gururla hatırlatmak isteriz.

Viessmann Kontrol Panelleri Göz Alıcı Derecede Şıktır

Gerçekten de alışılmış geleneksel görünümün çok dışındaki Viessmann kontrol panelleri, kesinlikle saklamak istemeyeceğiniz kadar şık ve dijital bir görünümle öne çıkmaktadır. Siyah arka planlı, parlak yüzeyli kontrol panel Pearl Touch rengi olan Viessmann ısıtma cihazları ile büyük bir uyum içerisindedir. Yeni nesil Viessmann kontrol panelleri ile birlikte kombiniz artık kenarda köşede kalmak zorunda değil, gururla gözler önünde tutabileceğiniz, evinizin şık bir parçasıdır.

Yararlı bağlantılar
Yararlı bağlantılar